Zoeken naar accolade drachten drachten

accolade drachten drachten
Huren of kopen in Friesland bij woningcorporatie Elkien. // Over Elkien Samen kom je verder.
De afgelopen maanden is er vlakbij deze bekende locatie een nieuwe vestiging gebouwd. Vanaf 5 januari 2015 bent u welkom in dit nieuwe pand van Accolade en Elkien. Op werkdagen is Elkien geopend van 8.30 uur tot 1630: uur. Het nieuwe adres is.:
projecten Accolade.
We hebben woningen in en om Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure en Sneek. Met een zeer divers aanbod van ongeveer 16.000 betaalbare woningen kan iedereen bij ons terecht. Van alleenstaanden tot startende gezinnen, van jonge mensen met beperkingen tot zorgbehoevende ouderen, van fervente huurders tot potentiële kopers. reparatie en onderhoud. mijn huur betalen. meepraten met accolade.
Archief Woningen Makelaardij Hoekstra Makelaardij Hoekstra.
Landelijk 11 Aan het water 29 Karakteristiek 21 Exclusief 9 Accolade 20. Toegankelijk voor ouderen 3 Monument 1 Monumentaal pand 2 Dubbele bewoning mogelijk 1. 169 resultaten voldoen aan je zoekopdracht. Sluit filters en toon resultaten. Wij vonden 169 resultaten gefilterd op.:
Locaties MindUp.
0517 39 86 00. 8441 NC Heerenveen. 8441 AG Heerenveen. De Zool 60. 9201 BL, Drachten. Moleneind Zuidzijde 95. 9203 ZX Drachten. 8601 WJ Sneek. 0515 43 35 12. Sietze Hepkemalaan 20. 8521 DH Sint Nicolaasga. De Zool 60, Drachten.
zonnepanelen Accolade.
Ik huur bij Accolade. Accolade investeert in duurzame maatregelen. We willen graag dat in 2040 al onze woningen energieneutraal zijn. Eén van de maatregelen die we nemen om dat te bereiken is het plaatsen van zonnepanelen. Veel gevraagd over Zonnepanelen.
Welkom Friesland huurt.
De vernieuwde FrieslandHuurt website is sinds mei 2018 live. Na maanden voorbereiden, testen en controleren is het zover: we zijn live! FrieslandHuurt is een samenwerkingsverband tussen Accolade en Elkien. Samen bieden wij het grootste aanbod van sociale huurwoningen in Friesland.
Huurwoning Drachten, de NIEUWSTE huurhuizen in Drachten.
De meeste huurhuizen in Drachten zijn uit de vijftiger jaren, omdat dit ook de tijd was dat Philips zich in Drachten vestigde. Natuurlijk is er sindsdien flink wat bijgebouwd in Drachten om te voldoen aan de toenemende vraag van woningen.
Ik zoek een woning Accolade.
Met een aanbod van 16.000 woningen in de regios Drachten, Franeker, Heerenveen, Joure en Sneek vindt iedereen bij Accolade een passende woning. Naast de verhuur van woningen, verkopen we ook woningen. Bestaand en nieuwbouw. Ook voor een bedrijfs of parkeerruimte kunt u bij ons terecht.
Reparatie en onderhoud Accolade.
Dan wordt deze klacht verholpen door een medewerker van Accolade. Wat kan ik doen bij schade ontstaan door werkzaamheden van Accolade? Ontdekt u schade aan uw inboedel na werkzaamheden van Accolade? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk schriftelijk weten.
Accolade huurachterstand wat nu? Sociaal Verhaal.
Het hoofdkantoor van Accolade staat in Heerenveen, maar er zijn ook vestigingen in Drachten, Sneek en Frankener waar u langs kunt om uw huurachterstand met Accolade te bespreken. U kunt telefonisch contact opnemen voor een betalingsregeling met Accolade onder telefoonnummer 0513-433633.

Contacteer ons