Zoeken naar drachten kerk

drachten kerk
Christelijke Gereformeerde Kerk Drachten CGK Drachten.
Heeft u geen account? Gereformeerde kerk Drachten. Bezoek ONZE diensten op zondag OM 0915: en 1400: uur. Beluister live diensten, of luister een preek terug. KOFFIEDRINKEN NA DE OCHTENDDIENST. Na de zomervakantie is er elke eerste zondag van de maand na de ochtenddienst gelegenheid elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie of thee.
PGDrachten.
Dopen, huwelijk, verhuizing en overlijden. Wat te doen bij geboorte, doop, huwelijk, jubileum, ziekte, verhuizen en overlijden.In onze gemeente. Geachte gastpredikantBinnenkort, gaat u voor in een dienst in één van de kerken binnen de Protestant. Kerk en Samenleving. GV voor doven in Friesland. INTERKERKELIJKE COMMISSIE VOOR DE GEESTELIJKE VERZORGING VAN DOVEN IN FRIESLANDLeeuwarden, oktober 2. logo van de PGD. Logo van de Protestantse Gemeente te Drachten.
Kapelgemeente Drachten.
Welkom bij de Kapelgemeente. Iedere zondagmorgen komen wij samen in de Kapelkerk, Berglaan 10, in het centrum van Drachten. U bent van harte uitgenodigd deze erediensten mee te maken. De morgendiensten beginnen om 9.30 uur. Tijdens alle samenkomsten is er voor de allerkleinsten crèche. Voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar is er tijdens de ochtenddienst Zondagsschool. Vijf keer per jaar is er een Zangdienst om 16.30 uur. Meer info over onze kerkdiensten vindt u hier. Het laatste nieuws. Zeven redenen om naar de kerk te gaan.
FF 300x250.
Drachten, De Bolder 75 Bethel Reliwiki.
RUG doet archeologisch onderzoek naar verdwenen klooster Thesinge. Drachten, De Bolder 75 Bethel. Bezig met het laden van de kaart. De Bolder 75. 2 In de media. De nog niet zo lang geleden gebouwde kerk van de Vrije Baptistengemeente aan De Haven met 1000 zitplaatsen was veel te klein geworden.
GKV Drachten-Oost en Drachten-Zuid/West. Kerkdienstgemist.nl.
Drachten.
Clara van Assisi parochie. Onze kerk en geloofsgemeenschap draagt de naam De Goddelijke Verlosser en is gevestigd in Drachten met parochianen verspreid in een groot aantal plaatsen in verschillende gemeenten: Smallingerland, Opsterland, Achtkarspelen, Tytsjerksteradeel, Marum en Grootegast Gr. RK Kerk De Goddelijke verlosser.
Refoweb Vrije Baptistenkerk in Drachten Refoweb.
Wat is dit voor kerk? Kan iemand mij er iets over vertellen? De wortels van de Baptistengemeente in Drachten gaan terug tot in de 19de eeuw, een periode waarin het Baptisme in Nederland tot ontwikkeling kwam. In 1988 werd ds.
Grote Kerk.
Activiteitenplan Stichting Vrienden van de Grote Kerk te Drachten voor 2014De naam van de stichting. Hartelijk welkom op de site van de Grote Kerk, Zuidkade 19 9203 CK hoek De Drift/Zuidkade. Op deze pagina vindt u activiteiten die met muziek en zang te maken hebben en in de Grote Kerk plaat.
GKV Drachten Oost Home GKV Drachten Oost.
Welkom bij de GKV Drachten Oost. U bent beland op de website van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Drachten Oost. Hier kunt u kennis met ons maken en vindt u informatie over wie wij zijn, wat ons bezielt en wat we doen.

Contacteer ons