Meer resultaten voor drachten kerk

drachten kerk
Smelne's' Erfskip.
Woonhuis voor twee gezinnen 1825 Ooit woonden hier twee gezinnen, maar dit huisje heeft zijn woonfunctie al lang ingewisseld voor die van atelier/hobbyruimte. Fiets en wandelroutes. Fietsroutes Smallingerland en wandelroute Smallingerland. Fietsroute Jier Fan t Smellinger lânskip/Oost. Wandelroute centrum Drachten.
Coming Soon.
Dit doen we in ons kerkgebouw aan de Oosterstraat 35 te Drachten. Je bent van harte welkom om te komen, wij hebben opvang voor de kinderen en na de dienst mag je gezellig een kopje koffie of thee drinken! Heb je vragen?
Multicopy The Communication Company Voor al uw communicatiemiddelen.
Elk land heeft zijn opvallende, spraakmakende politieke figuren die bijna zonder uitzondering op heel wat stemmen kunnen rekenen. Omdat kiezers ze kennen, omdat ze sympathie opwekken, omdat ze lekker dwars zijn, omdat ze anders zijn of om de traditionele politiek te laten weten dat de tijden moeten veranderen.
Alkmaars Weekblad Nieuws uit de regio Alkmaar.
DE RIJP Na" de zomer zal het carillon te horen zijn in De Rijp" Dat zegt Fré Harmsen van stichting Carillon De Rijp tegen NH Nieuws. Twee jaar lang werd eraan gewerkt, en nu zijn alle drieënveertig klokken klaar en ligt het hele klokkenspel klaar voor transport.
Kapelgemeente Drachten.
Iedere zondagmorgen komen wij samen in de Kapelkerk, Berglaan 10, in het centrum van Drachten. U bent van harte uitgenodigd deze erediensten mee te maken. De morgendiensten beginnen om 9.30 uur. Tijdens alle samenkomsten is er voor de allerkleinsten crèche. Voor de kinderen in de leeftijd van 4 tot 10 jaar is er tijdens de ochtenddienst Zondagsschool. Vijf keer per jaar is er een Zangdienst om 16.30 uur. Meer info over onze kerkdiensten vindt u hier. Het laatste nieuws. Zeven redenen om naar de kerk te gaan.
GKV Drachten Oost Home GKV Drachten Oost.
Kerkdiensten live bekijken. Welkom bij de GKV Drachten Oost. U bent beland op de website van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Drachten Oost. Hier kunt u kennis met ons maken en vindt u informatie over wie wij zijn, wat ons bezielt en wat we doen.
Home Evangelische Open Thuis Gemeente.
Wat kan wel, wat kan niet in de kerk. Als we elkaar ontmoeten rondom De Bron die Christus is, dan wordt de liefde zichtbaar en voelbaar. Het nieuwe jaarthema KleurRijk sluit daar op aan. Zoveel gemeenteleden, zoveel verschillende talenten, karakters, overtuigingen Veelkleurigheid dus. Al deze mooie kleuren worden zichtbaar wanneer we richting Christus gaan, die het Licht van de wereld is. Zo vormen we samen een kleurrijke kudde. Om over na te denkenEr: echt bij horen vraagt niet van ons dat we veranderen wie we zijn. Het vraagt juist van ons dat we zijn wie we zijn. Brené Brown in haar boek Verlangen naar verbinding. April mei 2019. Cifrah is het gemeenteblad dat 6x per jaar verschijnt. Thuiskomen 27 april 2017. Passende jas 22 april 2017. In de spotlight. Kinderuitje 9 juli 2018. Kerstviering 25 december 2017. Startzondag 17 september 2017. 2007 2018 Evangelische Open Thuis Gemeente, Drachten.
Vrije Baptistengemeente Bethel Wikipedia.
In 2009 telde de kerk ongeveer 2700 leden, in 2015 rond de drieduizend. 1 De kinderen meegerekend bezoeken s zondags zon 3500 mensen de diensten. 2 Vanuit Drachten werden er zelfstandige kerkelijke gemeenten gesticht in Groningen, Dokkum en Leeuwarden. Bottenbley werd als voorganger in 2016 opgevolgd door Jacob Folkerts.
Baptistengemeente Elim Drachten: Home.
9203 CN Drachten. 06 18223686 kerk. 06 30980678 beheer. Welkom bij Elim. Welkom op de website van de Baptisten Gemeente Elim te Drachten. Hier kunt u te weten komen wie wij zijn, als gemeente, en wat u van en bij ons kunt verwachten.
Friese plaatsnamen: alle steden, dorpen en gehuchten K. F. Gildemacher Google Boeken.
Boeken kopen Google Play. Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play. Friese plaatsnamen: alle steden, dorpen en gehuchten. Friese Pers Boekerij, 2007 288 pagina's.'

Contacteer ons