Resultaten voor lavendelheide 4 drachten

lavendelheide 4 drachten
Van der Valk Hotel Drachten in Drachten Hotels.com.
Van der Valk Hotel Drachten. 4 sterren Deze accommodatie heeft geen classificatie gekregen van het toeristenbureau in Nederland. Voor het gemak van onze klanten hebben wij op basis van ons classificatiesysteem deze accommodatie een sterrenclassificatie toegewezen. Lavendelheide 4, Drachten, 9202 PD, Nederland.
BHV cursus Drachten NIBHV.
Drachten is één van de 11 noordelijke cursuslocaties van Stichting Bedrijfshulpverlening Nederland. In de provincie Friesland kunt u in de regio Drachten voor een cursus terecht in het Van der Valk Hotel Drachten. Deze uitstekende cursuslocatie is gelegen aan de A7, afslagnummer 30A.
VCA cursus Drachten voor het VCA Diploma.
Dit is inclusief: de cursus, de VCA VOL e-learning ter voorbereiding deze ontvangt u van te voren, het VOL-VCA examen, het VOL-VCA diploma en het handige pasje in credit card formaat, de lunch, thee en koffie. Hieronder vindt u een overzicht van alle cursusdata voor de locatie Drachten, selecteer uw cursustype en schrijf in via de inschrijven knop voor deze cursus!
Hotel Drachten Vergaderruimte alle vergaderlocaties op 1 site! Vergaderen op unieke locaties.
In het gezellige à la carte restaurant met 120 zitplaatsen kunt u sfeervol dineren. De intieme bar/lounge met openhaard nodigt uit tot heerlijk ontspannen onder het genot van een kopje koffie, aperitief of slaapmutsje. Lavendelheide 4 9202 PD Drachten. 31 512 52 07 05.
Meeting Support.
Ga terug Ontvang vrijblijvend een aanbieding van deze locatie! Lavendelheide 4 9202PD Drachten. Aantal kamers 90. Reviews Nog geen reviews. Hotel Drachten is door de centrale ligging in het noorden van het land bij uitstek geschikt als ontmoetingsplaats voor uw vergadering, congres, receptie, personeelsfeest of welke feestelijke bijeenkomst ook.
Van der Valk Hotel Drachten Friesland.nl.
Van der Valk Hotel Drachten. Voeg toe als favoriet Verwijder favoriet. Centraal gelegen in het Noorden van Nederland vindt u Van der Valk Hotel Drachten. Wij ontvangen u graag voor een heerlijk diner of een overnachting in 1 van onze comfortabele kamers.
Van der Valk Hotel Drachten Startpagina Facebook.
Van der Valk Hotel Drachten. Van der Valk Hotel Drachten is door de centrale ligging in het noorden van het land bij uitstek gesc. Community Alles weergeven. 2.172 personen vinden dit leuk. 2.139 mensen volgen dit. Info Alles bekijken. Lavendelheide 4 29844, km.
Van der Valk Hotel Drachten Dinerbon.nl.
Te besteden in meer dan 800 restaurants. Voor 16u betaald, morgen in huis. Van der Valk Hotel Drachten. Restaurants Friesland Drachten Van der Valk Hotel Drachten. Maandag 1200: 2200.: Dinsdag 1200: 2200.: Woensdag 1200: 2200.: Donderdag 1200: 2200.: Vrijdag 1200: 2200.:
Van der Valk Hotel Drachten Restaurant.
10 multifunctionele zalen geclassificeerd met 4 vergaderhamers. Green Key Gold. Fitness en bowling. 10 volautomatische bowlingbanen. Beste prijs garantie. Altijd de beste prijs. Iedere zondag kunt u bij Hotel Drachten uitgebreid brunchen. Wij verwelkomen u graag om 11.30 uur, maar vergeet niet van te voren te reserveren.
Bowling Partycentrum Drachten Gezellig bowlen met vrienden en familie!
Bel ons op 0512 522 827 om te reserveren of reserveer direct online. Bowling Partycentrum Drachten is er voor een gezellig avond bowlen en borrelen, heerlijk eten en bowlen, magic bowlen en kinderfeestjes. Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden.

Contacteer ons