Op zoek naar massage in drachten?

massage in drachten
Massage Drachten FriYoLin.
Er zijn weer een aantal nieuwe massage dagen in Drachten gepland! Je kunt bij FriYoLin in Drachten terecht voor een reguliere massage of een zwangerschapsmassage op de volgende datums.: Geef het tijdstip aan waarop het jou uitkomt, reserveer en geniet!
Massagebeleving.
Aanraking door massage is een van de oudste vormen van genezing. Massage werkt ontspannend en helend als je met aandacht en liefde wordt aangeraakt. Een massage zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten. Het geeft energie en zorgt voor verbinding.
Etos: de beste drogisterij van Nederland 2018.
Extra voordeel met Mijn Etos! Spaar altijd voor gratis producten. Extra aanbiedingen speciaal voor jou. Inspirerende tips en nieuwtjes. En nog veel meer. Meer over Mijn Etos. 500 winkels, altijd in de buurt. Al 7X de beste drogist van Nederland.
Kalyana Mitra.
Mijn naam is Anneke Jonker-Nicolaas en heb sinds januari 2011 een eigen praktijk, Kalyana Mitra in Drachten. Ik ben massagetherapeut en tekencoach. Kalyana Mitra is een praktijk voor welzijn en ontspanning in Drachten. Massage zou eigenlijk een onderdeel moeten vormen in ons ritueel.
Amida Manueel.
Energetische Praktijk Drachten Klassieke massage.
Massage brengt het lichaam in diepe ontspanning, kalmeert het zenuwstelsel en versterkt het immuunsysteem. De oliën die gebruikt worden zijn zuiver en hebben geen synthetische toevoegingen. Helaas kan ik niet masseren bij de volgende contra indicaties.: Kanker in behandeling. toestemming vragen aan arts. Ontstekingen van weefsels en gewrichten. Open wonden en huidinfecties. Fracturen, gebroken botten, ontwrichting of ernstige verstuiking. Diabetes in vergevorderd stadium. Bij twijfel altijd uw arts raadplegen! In mijn praktijk worden geen erotische massages gegeven. Copyright 2009 Energetische Praktijk Drachten Alle rechten voorbehouden Ontwerp en realisatie: websiteman.
Massage in Drachten Facebook.
Voer de onderstaande tekst in. Is de bovenstaande tekst niet leesbaar? Probeer een andere tekst of een audio-captcha. Tekst in het kader.: Wat is dit? Dit is een standaardbeveiligingstest die we gebruiken om te voorkomen dat spammers valse accounts aanmaken en andere gebruikers spammen.
Leonardsmassagepraktijk.
Sûnenz // Sûnenz Centrum Gezondheid Massagepraktijk Elvarah.
Massage bevordert niet alleen een prettig en een ontspannen gevoel, het bevordert ook de algehele gezondheid, souplesse, slaapkwaliteit en vitaliteit. Ook draagt dit bij aan een verminderde kans op vallen. Een massage is ook geschikt wanneer u bedlegerig bent of in een rolstoel zit.
Massagepraktijk José.
Ik heb mijn opleidingen: Klassieke Massage, Segmentale Massagetherapie, StoelShiatsu, Shiatsu Ryoho A-therapeut, Voetreflextherapie en medische vakken Anatomie, Fysiologie en Pathologie bij de Dutch Bodywork Academy in Groningen, met veel plezier en goed succes afgerond. Ook heb ik certificaten van: Hotstone massage, Schröpfen, Indiase Facelift massage, Triggerpoint behandeling.

Contacteer ons