Meer resultaten voor massage in drachten

massage in drachten
Hanneke geeft massages met een happy end Vriendin.
Ik heb begrepen dat je in Rotterdam werkzaam ben bij een massage salon. Wie weet tot morgenmiddag 14.00. Mijn vriendelijke dank. Hoe kom ik in contact met hanneke. mag ik vragen waar en hoelaat je werkt heb wel interesse in een massage bij jou.
Over mij.
Ik ben Alberta Kampen en woon in Drachten. Oceans is een praktijk voor Edelstenen Massage Energie. Ik heb diverse certificaten en diplomas behaald voor edelsteentherapie, kindermassage, babymassage, aroma massage en energetische therapie. Je kunt bij mij edelstenen aanschaffen. Er is een ruime keus; knuffelstenen, kettinkjes, handstenen, pendels, malas, armbandjes en speciaal voor jou uitgezochte edelsteensets.
Zoek een masseur.
Hoek van Holland straat 1, Amsterdam. Sweers Sportmassage Fitcoach Amsterdam. Rustenburgerstraat 148 a-b, 1073 GJ Amsterdam. Heugen Relax in the City. Kerkstraat 316 A, 1017 HC Amsterdam. Smolders Viviane Smolders Sport Deep Tissue Massage. Overtoom 550 hs, 1054 LM Amsterdam.
Krungthai.
Thaise Massage Drachten. Wij zien u graag tegemoet bij Krungthai Massage salon waar alles in de juiste sfeer is ingericht. Onze masseuse Jitladda Meekha heeft veel ervaring met de traditionele Thaise massage of oliemassage. We zijn in bezit van een officieel certificaat voor Thaise massage en hebben inmiddels jarenlange ervaring.
Amida Manueel Jouw gezondheid, is mijn passie!
Klassieke massage wordt ook gebruikt om uw lichaam en geest met elkaar in evenwicht te brengen, zodat stress en spanning verdwijnen of voorkomen worden. Bij voetreflexmassage of voetreflexologie wordt de denkwijze gehanteerd dat het lichaam en de geest van de mens een eenheid is. Als dit in evenwicht is, voelen we ons gezond, maar wordt dit verstoord dan voelen we ons ziek. Meer nieuws artikelen. 10 februari 2020. Vinger in de sherry. Vinger in de sherry In mijn jeugd was ik veel te vinden bij mijn oom en tante. Ze hadden twee. 17 december 2019. Darmen hebben geen tanden. Vanaf mijn tienerjaren Vanaf mijn tienerjaren word ik regelmatig geplaagd door steeds weer terugkerende keelontstekingen. Ik weet niet beter dan. Lichamelijke en/of psychische overbelasting kan leiden tot de onderstaande gevolgen. Al deze klachten hebben te maken met overgespannen spieren. Als deze spieren zich ontspannen door middel van shiatsumassage, kunnen deze klachten dus aanzienlijk verbeteren! Vinger in de sherry. 10 februari 2020. Darmen hebben geen tanden. 17 december 2019. Stelpswijk48A, 9202BJ Drachten.
Massage in Drachten alternatievegeneeswijzen-info.nl.
Druk op enter om jouw zoekopdracht uit te voeren. Kaart weergeven Massage in Drachten. Praktijk Anma Drachten. Praktijk voor westerse en oosterse geneeswijzen. Naast manuele behandelingen wordt er veel voedings, reinigings en oefenadvies gegeven. De insteek van de therapie is.
Baby Massage Drachten.
Door de liefdevolle aanraking en het voelen van je baby, bijzondere aandacht voor elkaar en een fijn rust moment in de dag, is het heerlijk om te doen. Naast het knuffelen, strelen, en wiegen van je baby wat je als ouder van nature al doet, is babymassage een waardevolle manier om intensief contact te maken met je baby. Het versterkt de natuurlijke band en het is een fijne en bijzondere manier om elkaar nog beter te leren kennen. Baby massage Drachten 2013 algemene voorwaarden.
Henny Veenstra Meer energie Ontspanning Minder klachten door Shiatsu.
Een ontspannen lichaam zal de therapeutische technieken optimaal kunnen ontvangen en verwerken. De behandeling zal dan ook altijd bestaan uit een ontspannende massage als voorbereiding, gevolgd door stevigere massage technieken meer gericht op de klachten en weer afgesloten worden met een ontspannende massage om het lichaam in staat te stellen de gegeven prikkels te verwerken en tot een nieuw en beter evenwicht te komen.
Etos: de beste drogisterij van Nederland 2018.
Extra voordeel met Mijn Etos! Spaar altijd voor gratis producten. Extra aanbiedingen speciaal voor jou. Inspirerende tips en nieuwtjes. En nog veel meer. Meer over Mijn Etos. 500 winkels, altijd in de buurt. Al 7X de beste drogist van Nederland.
Sportmassage Drachten Bert Harmens.
het verstrekken van voedsel/drinken en massage aan de sporters van een wielerploeg in. Sportmassage is niet alleen bedoeld voor sporters. Ook voor niet-sporters kan sportmassage goed zijn. Sportmasseur NGS Soigneur KNWU. Waarop baseer je je keuze welke sportmasseur je gaat bellen of mailen om een afspraak te maken? Mijn eigen ervaring is dat veel mensen die een keer bij mij geweest zijn voor een behandeling terugkomen en aan hun vrienden, familieleden en bekenden hun eigen ervaring doorgeven. Deze mond-op-mond reclame is naar mijn mening de beste reclame die ik kan krijgen. Wie ik ben. Nieuwsgierig naar hoe het in zijn werk gaat? Klik hiernaast op het scherm. Voorgesprek: reden bezoek, aard blessure. Verkennen: diagnose stellen, lokaliseren. Advies over eventuele vervolgstappen. Neem vrijblijvend contact op. Drachtster Heawei 27a. 9213 VE De Wilgen. 2017 Bert Harmens Sportmassage Drachten.

Contacteer ons